Hana Sedláčková
- Seřazeno od:
- Top
- nejvyšší úspory
- nejnovějšího
- nejlevnějšího
- nejdražšího
Celkem 7 nabídek
- 1/1
Technologie přípravy pokrmů 1
První díl učebnice pro střední odborná učiliště a hotelové školy....
Poslední 2 kusy u partnera
Babiččino pečení
Vůně pečiva, cukroví, buchet, koláčů či lákavých ovocných dobrot spolu s žárem a praskotem dřeva ve venkovské peci pomyslně provází stovku receptů z dávných...
Poslední kus u partnera
Česká vánoční kuchařka
Česká vánoční kuchařka je spojením české vánoční tradice s moderní gastronomií. Osvědčené recepty a neocenitelné rady našich babiček doplňují moderní kuchařské...
Poslední kus u partnera
Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborné…
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí...
Poslední 2 kusy u partnera
Technologie přípravy pokrmů 2: Učebnice pro střední odborná…
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí...
Poslední kus u partnera
Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná…
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí...
Poslední kus u partnera
Technologie přípravy pokrmů 3
Třetí díl z pětidílné řady učebnic se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého....
Poslední kus u partnera